OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GORINCHEM – Op zondagavond 20 maart 2022 omstreeks 19:00 uur werden de politie en ambulance met spoed naar de Maria Van Reigersbergenstraat in Gorinchem gestuurd voor de melding van een ruzie. Hierbij is een 36-jarige man uit Gorinchem gewond geraakt.

Ter plaatse troffen de agenten de man aan die gewond was geraakt door een steekincident, en alarmeerde de ambulancedienst en MMT welke geland is nabij de evenementenhal in Gorinchem. Het slachtoffer is zwaar gewond maar wel bij kennis en aanspreekbaar naar het ziekenhuis overgebracht aldus de politie.

Als snel konden de aanwezige agenten drie mannen aanhouden. Na onderzoek volgde al snel daarna een vierde aanhouding. Het gaat om twee mannen van 29 jaar, een man van 53 jaar en een man van 60 jaar, allen uit Gorinchem. De LFO (Landelijke Forensische Opsporing) kwam ook te plaatse om het plaats delict vast te leggen en de sporen die door de straat liepen in kaart te brengen.

Wat precies de aanleiding voor de ruzie is geweest, wordt onderzocht. Sporen zijn veiliggesteld en er wordt buurtonderzoek gedaan. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet gesproken met de politie? Of heeft u camerabeelden? (Denk daarbij ook aan deurbelbeelden). Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Door REDACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *