HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van zaterdag 04 maart op zondag 05 maart 2023 zijn omstreeks 00:15 uur de hulpdiensten gealarmeerd om naar de A15 rechts te rijden, de politie brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Vlak voor de afslag met de benzinepomp nabij Boven-Hardinxveld waren 2 voertuigen met elkaar in botsing gekomen, hierbij is er een voertuig over de kop geslagen en is op zijn dak tot stilstand gekomen. Omdat er tijdens het maken van de melding nog iemand in het voertuig zou zitten, is de brandweer van Neder-Hardinxveld gealarmeerd om het eventuele slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Bij aankomst van de brandweer Hardinxveld bleek echter dat hun hulp niet meer nodig was en zijn terug gekeerd naar de kazerne.

De bestuurder van de over de kop geslagen voertuig is door het aanwezige ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld, waarna de weg schoongemaakt kon worden en gekeken kon worden naar eventuele herstelwerkzaamheden.

Tijdens dit ongeluk is de rechterbaan afgekruist geweest. Na enige tijd kon de weg weer vrijgegeven worden.

Door REDACTIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *