GORINCHEM –  Op dinsdagavond 02-08-2022 omstreeks 19:57 uur kwam er op de meldkamer in Rotterdam een melding binnen dat er gas werd geroken in een pand aan de Twijderstraat in Gorinchem.

De brandweer en politie gingen met spoed ter plaatse. Eenmaal ter plaatse ging de brandweer een café aan de Twijnderstraat binnen en direct daarop werd het café uit voorzorg ontruimd. Na metingen van de brandweer in het café werden er geen verhoogde waardes gemeten.

Naderhand heeft de brandweer in de wijk en in putten nog enkele metingen gedaan ook daaruit kwamen geen verhoogde waardes. De mensen van het café is geadviseerd de gemeente te contacten vanwege de lucht dit kan mogelijk bij de werkzaamheden liggen die gaande zijn in de Gildewijk.

 

STROOMSTORING

Afgelopen week is er in de Weverstraat in Gorinchem een stroom storing geweest die anderhalve dag in totaal duurde. Stedin gaf aan dat door de werkzaamheden in de Gildenwijk in Gorinchem stroomstoringen en gaslekken vaker voor kunnen gaan komen. Heeft u klachten over de werkzaamheden en of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Gorinchem.

Door REDACTIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *